Verzendbeleid

Verzending

De levering en de verzending worden verzorgt door Etmaan.nl. Elk pakket wordt voorzien van Track & Trace en is voor jou als klant geheel gratis.

Jouw pakket wordt binnen 1-3 dagen verzonden. Het pakket wordt direct vanaf de leverancier verzonden, wat voor jou als klant voordeliger is omdat we hierdoor een meer voordeligere kunnen aanbieden dan de concurrent. Hierdoor kan het iets langer duren voor je jouw pakket ontvangt. Gemiddeld wordt elk pakket binnen een tot twee weken bezorgd.

Het aantal actuele weken levertijd bedraagt momenteel: 3-15 dagen.

Altijd GRATIS verzending

Wij dekken de verzendkosten voor al onze producten wereldwijd. Ze worden gratis naar je verzonden. Er is geen minimum bestelwaarde.

Volg je bestelling

Als je een bestelling bij ons hebt geplaatst, kun je na een paar dagen je bestelling eenvoudig volgen op de volg je bestelling pagina.

Producten los verzonden

Bestel je meerdere producten, dan is er een kans dat je onze producten los ontvangt. Heb je dus al één pakket, wacht dan nog even op het andere product.

Let op: Wegens het Coronavirus worden sommige bestellingen later geleverd dan normaal. Wij hopen op je begrip in deze uitzonderlijke situatie.